Výrobky

V móde sa môžeme vyblázniť a obliecť si čo chceme

V obliekaní a v móde všeobecne sa stierajú rozdiely a rúcajú bariéry medzi tým, čo bolo v minulosti vhodné. V súčasnosti kombinácie módnych návrhárov niekedy zachádzajú až do nenositeľných modelov, často šitých iba na prezentáciu na móle, ale väčšina je naozaj inšpiratívna. Podľa toho, aký udávajú trend sa na pultoch objavujú aj nové módne kúsky.

Nielen ženám záleží na tom, aby boli pekne a trendovo oblečené, ale páčiť sa chcú aj muži, majú nároky na kvalitný materiál v pohodlnom strihu, ale musia byť zároveň aj trendové. Pri pánskej móde už dávno neplatí, že si vystačia s jednými nohavicami a tričkom, ich outfity sa takisto podriaďujú diktátu módy a obchody na to tiež myslia. Zásobujú sa žiadanými kúskami, medzi ktorými nemôžu chýbať džínsy.

Aj sivá patrí k populárnym farbám

Jeans panske bigstarjeans.sk majú rozličné prevedenie, kvalitný materiál, väčšinou elastický, ktorý zaručí prispôsobivosť a voľnosť pohybu, ruka v ruke s tým ide aj vhodný strih a pekné farebné prevedenie. S proporciami sa trápia nielen ženy, páni takisto bojujú s kilami navyše, čo je trocha obmedzujúce pri výbere, ale keďže výrobcovia myslia aj na nich, určite bude každý z nich pri hľadaní úspešný.

V prvom rade sa treba zamerať na typ nohavíc, ktoré budú svedčať typu nositeľa, medzi džínsami je možné vyberať z čiernych, klasických modrých alebo svetlejších odtieňov, mladšie ročníky určite oslovia aj farebné džínsy, pretože oni radi rebelujú a búrajú všetky mýty o tom, že muž sa musí obliekať iba do čiernej alebo kaki farby. Podľa nutnosti treba upriamiť pozornosť aj na zoštíhlenie siluety postavy, BIG STAR je jedinečnou voľbou, pretože ponúka širokú paletu džínsov pre mužov každého veku.

Štíhla postava je vďačná za svetlé odtiene

Voľnejšie strihy a poddajné materiály tvoria základ dobre padnúcich nohavíc, najobľúbenejší je strih takzvaný „mrkvový“, vyznačujúci sa pohodlnejším strihom v oblasti pása a zužujúcim sa smerom k členkom, ale aj rovno strihané nohavice, inou kapitolou sú priliehavé alebo slim džínsy, no tie si vyžadujú trocha viac odvahy, lebo odhalia každý nedostatok postavy. Navyše, džínsy je možné skombinovať s čímkoľvek, nositeľ bude vždy oblečený v súlade s módnymi trendmi.